Login

Social Media Club Uppsala byter form

Denna sida har inte varit särskilt uppdaterad men Uppsalas chapter av Social Media Club har träffats regelbundet. Det är främst på Facebook-sidan man kan se vad som har hänt de drygt två åren som vi hållit igång. Det har varit afterworkträffar där någon pratat kring ett ämne och sedan har vi fortsatt diskussionen på Oasia eller annat ställe i närheten. Vi har haft ett bra samarbete med Studieförbundet Sensus som hållit oss med föreläsningslokal och även hjälpt till att locka folk dit.

Men under 2013 så kommer vi att börja med lunchträffar istället. Den första blir i januari och jag återkommer med datum och plats när det är spikat.

I Stockholm, Göteborg och Malmö har de luncher och det fungerar bra. Anledningen till att vi i Uppsala har kört med eftermiddagar hittills var att det var vad de första medlemmarna önskade. Men nu försöker vi bredda oss och nå ut till fler deltagare.

Devisen för Social Media Club är “If you get it, share it!” så det är meningen att alla som är intresserade av detta snabbrörliga område är välkomna. Inte bara nördar och experter. Blandningen är det som skapar dynamiska och givande träffar.