Skip navigation
Syndicate content

Breda

Back to school voor een avondje social media & leasure

Het was letterlijk even teruggaan in de schoolbanken tijdens de Leisure & Social Media editie van Social Media Club Breda op 30 januari. De NHTV zette haar deuren wagenwijd open voor social media cracks en geïnteresseerden in de leisure wereld.

Leisure & Social Media!

Is jouw voornemen ook om in het nieuwe jaar meer te genieten van je vrije tijd?
Grote kans dat je in die vrije tijd ook steeds vaker met social media te maken krijgt. In ieder geval ga je jouw belevingen zeker delen via de social media! Tijdens de eerste bijeenkomst van 2013 staat Social Media en leisure centraal.

De bijeenkomst vindt plaats op bij de Academie voor Toerisme van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Hier worden de experts opgeleid om jouw vakantie of dagje uit perfect te laten verlopen maar vooral belevenisvol te maken.

Op 30 januari spreken Goof Lukken van NHTV en Marc Geboers en Sylvia van Gils van Libéma over de inzet van nieuwe media in de vrijetijdsbranche.

De vrijetijdsindustrie en social media

Live ‘pinnen’ in Electron!

Interactie, dat was waar het tijdens de laatste bijeenkomst van Social Media Club Breda in 2012 allemaal om draaide. Anders dan gebruikelijk, gingen de bezoekers namelijk ook zelf actief aan de slag met het thema: Breda in 2030.

Na een korte uitleg door Jeanette Eikelenboom van de gemeente Breda over het project Breda2030 en de inzet van Pinterest daarbij, kon er live ‘gepind’ worden op levensgrote moodboards aan de wanden van Electron. Duurzaamheid, onderwijs, cultuur, werk, maatschappij; alle onderwerpen die uiteindelijk verwerkt worden in de Bredase structuurvisie kwamen voorbij.

28 november 2012 – Hoe zien inwoners Breda in 2030? (En hoe helpt Pinterest hierbij?)

SMC 28 november: Breda in 2030

Hoe zien Bredanaars de toekomst van hun stad, hoe kijken ze aan tegen Breda 2030? En wat kan de gemeente doen om samen met de bewoners (een deel van) die wensen te realiseren? Dit zijn slechts twee van de vragen die de basis vormen voor de Structuurvisie die de gemeente momenteel opstelt.

Druk bezocht avondje Personal Branding

Bij een verjaardag hoort een feestje. En een feestje, dat was het woensdag 3 oktober tijdens de 1-jarige jublileum editie van de Social Media Club Breda. Bijna honderd bezoekers vulden de zaal bij Oncle Jean om zich bij te laten praten door Esther Goos en Jan Willem Alphenaar over Personal Branding. En natuurlijk om een professionele profielfoto te laten maken waarmee zij goed voor de dag komen op hun social media profielen.

Global Corporate and SMB Members
Chapters
United States
Argentina
Australia
Austria
Bahrain
Belgium
Brazil
Cambodia
Canada
China
Costa Rica
Czech Republic
Denmark
Dominican Republic
Ecuador
El Salvador
France
Germany
Global
Greece
Iceland
India
Indonesia
Ireland
Isle of Man
Israel
Italy
Japan
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Malaysia
Mexico
Moldova
Mongolia
Morocco
Netherlands
New Zealand
Nigeria
Oman
Panama
Paraguay
Peru
Portugal
Qatar
Russia
Saudi Arabia
Singapore
South Africa
South Korea
Spain
Sri Lanka
Sweden
Switzerland
Tunisia
Turkey
Ukraine
United Arab Emirates
United Kingdom