Skip navigation

De donkere kant van social media

Op 21 januari beginnen we het nieuwe jaar met een donker thema over social media: “The dark side of social media”. Een thema wat al heel lang op onze agenda stond en wat eind 2012 ook erg actueel werd, bijvoorbeeld met de “Facebook-moord” en project X Haren. Als organisatie of persoonlijk: we krijgen allemaal te maken met de minder leuke kanten van social media. Tijd om twee experts aan het woord te laten.

Sander Duivenstein

De eerste spreker is Sander Duivestein, mede-auteur van het rapport: ‘de zwarte kant van sociale media’. Hij werkt bij Sogeti in de rol van auteur, spreker en trendwatcher. Deze avond gaat hij spreken over het verslavende karakter van sociale media en het gebrek aan concentratie bij actieve gebruikers van sociale media. Maar wees gerust; we horen niet alleen de “Alarmbells & Analysis” … maar ook de “Wayout”. Gelukkig!

[Tip] Volg Sander op Twitter via @duivenstein

Peter Minjan
De tweede spreker is Peter Minkjan, Hij is oprichter van Likeconomics (FacebookPro) en geeft presentaties over Facebook marketing. Ook is hij de co-auteur van het e-book “Veilig Facebook”. Een boek over hoe je zelf je privacy op Facebook kunt beschermen, want 7 van de 10 apps die je op Facebook gebruikt hebben toegang tot al je informatie (inclusief dat wat je met vrienden deelt). Hoe ga jij én Facebook daar mee om?

[Tip] Volg Peter op Twitter via @PeterMinkjan

Inschrijven
De inschrijving voor de volgende editie is maandag aanstaande: 7 januari om 13:00 uur! Voor veel mensen de eerste werkdag na de vakantie, maar veel tijd voor nieuwjaars-wensen, mailtjes en oud-en-nieuw-praat is er dus niet. Handen bij de aanmeld knop, want het kan snel gaan… De vorige keer waren onze 100 gereserveerde stoelen in 4 minuten vergeven.

>> http://www.meetup.com/Social-Media-Club-Groningen/

Groups:
Chapters
United States
Argentina
Australia
Austria
Bahrain
Belgium
Brazil
Cambodia
Canada
China
Costa Rica
Czech Republic
Denmark
Dominican Republic
Ecuador
El Salvador
France
Germany
Global
Greece
Iceland
India
Indonesia
Ireland
Isle of Man
Israel
Italy
Japan
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Malaysia
Mexico
Moldova
Mongolia
Morocco
Netherlands
New Zealand
Nigeria
Oman
Panama
Paraguay
Peru
Portugal
Qatar
Russia
Saudi Arabia
Singapore
South Africa
South Korea
Spain
Sri Lanka
Sweden
Switzerland
Tunisia
Turkey
Ukraine
United Arab Emirates
United Kingdom