Skip navigation

Meeting #1 SMC053

Tue. November 20 2012
5:30pm - 9:00pm

The Corridor
Hengelosestraat 525-527
Enschede
Netherlands
52° 14' 9.3264" N, 6° 51' 19.3248" E

Van start 
Na maanden van voorbereiding is het zover: de eerste bijeenkomst van SMC053 (Social Media Club Enschede) is een feit. Je bent van harte welkom om dit met ons mee te maken op dinsdag 20 november 2012. Spreker van de avond is Erno Hannink. Hij is de voorzitter van Social Media Club Nederland en zal vertellen over de filosofie achter de SMC's. Maar Erno kan meer! Hij gaat ons in een interactieve sessie leren hoe we onze klantenkring kunnen uitbouwen via Twitter, LinkedIn en Facebook. 

Programma 
SMC053 wordt gehouden in The Corridor in Enschede (Hengelosestraat 525-527). Inloop vanaf 17.30 uur met koffie/thee en een broodje. Om 18.00 start het officiële programma en is het woord aan de spreker. Rond 19.30 uur staat er een borreltje voor je klaar waarbij je alle gelegenheid krijgt om andere socials te leren kennen. 

Meld je aan! 
Aanmelden kan via mailadres smcenschede@gmail.com. Mail ons je naam, functie en werkgever. De 'door fee' bedraagt € 10. We hebben 80 stoelen te vergeven en inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. Als je wilt bloggen over de bijeenkomst kun je gratis toegang krijgen. Voor deze zogenaamde 'content ambassadors' hebben wij maximaal 4 stoelen gereserveerd. Mail ons als je hier interesse in heb

Groups:
Chapters
United States
Argentina
Australia
Austria
Bahrain
Belgium
Brazil
Cambodia
Canada
China
Costa Rica
Czech Republic
Denmark
Dominican Republic
Ecuador
El Salvador
France
Germany
Global
Greece
Iceland
India
Indonesia
Ireland
Isle of Man
Israel
Italy
Japan
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Malaysia
Mexico
Moldova
Mongolia
Morocco
Netherlands
New Zealand
Nigeria
Oman
Panama
Paraguay
Peru
Portugal
Qatar
Russia
Saudi Arabia
Singapore
South Africa
South Korea
Spain
Sri Lanka
Sweden
Switzerland
Tunisia
Turkey
Ukraine
United Arab Emirates
United Kingdom