Login

Meeting #1 SMC053

Van start 
Na maanden van voorbereiding is het zover: de eerste bijeenkomst van SMC053 (Social Media Club Enschede) is een feit. Je bent van harte welkom om dit met ons mee te maken op dinsdag 20 november 2012. Spreker van de avond is Erno Hannink. Hij is de voorzitter van Social Media Club Nederland en zal vertellen over de filosofie achter de SMC’s. Maar Erno kan meer! Hij gaat ons in een interactieve sessie leren hoe we onze klantenkring kunnen uitbouwen via Twitter, LinkedIn en Facebook. 

Programma 
SMC053 wordt gehouden in The Corridor in Enschede (Hengelosestraat 525-527). Inloop vanaf 17.30 uur met koffie/thee en een broodje. Om 18.00 start het officiële programma en is het woord aan de spreker. Rond 19.30 uur staat er een borreltje voor je klaar waarbij je alle gelegenheid krijgt om andere socials te leren kennen. 

Meld je aan! 
Aanmelden kan via mailadres [email protected] Mail ons je naam, functie en werkgever. De ‘door fee’ bedraagt € 10. We hebben 80 stoelen te vergeven en inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. Als je wilt bloggen over de bijeenkomst kun je gratis toegang krijgen. Voor deze zogenaamde ‘content ambassadors’ hebben wij maximaal 4 stoelen gereserveerd. Mail ons als je hier interesse in heb

Ad Image: