Login

Wie wordt de opvolger van Incubate? Stem nu voor de SMC 013 Award 2012!

Onze 7-koppige jury, bestaande uit social media professionals uit Tilburg en omgeving, heeft gisteravond de shortlist voor de SMC 013 Award bepaald. De jury was blij om te zien dat de inzet van sociale media gemeengoed is geworden. Niet alleen commerciele bedrijven, maar ook politiek, journalistiek en andere maatschappelijke instellingen kunnen niet meer zonder de inzet van sociale media.

De jury heeft vooral geselecteerd op basis van bereik en efficiency en daarbij gekeken naar de interactie met het publiek. Maar heeft ook oog gehad voor de totale aankleding van de ingezette sociale media en de onderlinge samenhang in communicatie. Tijdens het jureren is wel duidelijk geworden dat er nog een wereld te winnen valt aan voorlichting en training. En aangezien onze jury barst van de creatieve ideeën, hebben de leden spontaan bedacht dat de winnaar, naast de award en eeuwige roem, een social media brainstormsessie aangeboden krijgt. Een waardevolle toevoeging op de huidige strategie zou hier zomaar uit voort kunnen vloeien.

Van alle ingestuurde nominaties heeft de jury de top 3 (in willekeurige volgorde) bekend gemaakt:

Café Polly MaggooPoppodium 013 en Online Shop Dresses Only zijn de 3 die gaan strijden om de SMC 013 Award 2012!

De winnaar van de SMC013 Award 2012 wordt bekend gemaakt op maandagavond 17 december in Café Joris aan het Piusplein. Wie de uiteindelijke winnaar wordt bepaal jij. Dus wacht niet langer en stem nu!

STEM NU!

 

 

No comments yet.

Leave a Reply